Verschillende tassen
/
/
Verschillende tassen

Verschillende tassen

Rugzakken

Tassenvoordames.nl heeft een groot assortiment aan rugzakken en backpacks voor dames. De rugzakken kunnen dienen voor verschillende doeleinden. Voor een wandeling en stedentrip heb een lichte rugzak nodig met comfortabele schouderbanden en plek voor eten, drinken en kleding. Voor een school heb je een stevige rugzak nodig waar al je boeken en een laptop in passen. Datzelfde geldt voor een rugzak voor woon- en werkverkeer. Als je veel fietst en een rugzak draagt is het belangrijk dat hij dicht op je lichaam zit en licht is van gewicht. Voor backpacken is het belangrijk dat de rugzak veel opbergruimte heeft met veel compartimenten. Bedenk van tevoren goed waarvoor je een rugzak wilt gebruiken.

Tassentips

Er zijn veel verschillende soorten tassen waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bedenk allereerst goed waarvoor je een tas wilt gebruiken. Ga je bijvoorbeeld op citytrip? Dan is een handtas niet zo handig om mee te nemen, maar een rugzak met meer ruimte wel. Daarnaast kan het helpen om te bepalen wat voor kledingstijl je hebt. Je zoekt dan een tas uit die past bij je kledingstijl zodat je tas bij al je outfits past en je nooit een misfit hebt. De tas wordt dan naast zijn functie ook een stijlelement. Voor het klassieke type is een chique clutch of handtas ideaal. Het casual type gedijt goed met een crossbody of rugtas. Bij het modieuze type past een fluffy tas of een clutch in vintage stijl.

Geldopbergers

De hoofdreden om een tas mee te nemen is om je portemonnee, sleutels en telefoon te kunnen vervoeren. Bij Tassenvoordames.nl is daarom een groot assortiment aan portemonnees te vinden in verschillende maten, kleuren, ontwerpen en materialen. Naast de functie om je geld en pasjes in te bewaren is een portemonnee ook een echt modeaccessoire geworden. Omdat je een portemonnee bijna dagelijks gebruikt is het wel zo leuk dat hij past bij je persoonlijkheid qua look en feel. Er bestaan verschillende soorten portemonnees. De drukknop portemonnee is een model die sluit door middel van een drukknop. De billfold portemonnee is een lange portefeuille met sowieso één groot vak in de lengte voor briefgeld. Ritsportemonnees worden afgesloten met een rits. De coin purse is een portemonnee geschikt voor voornamelijk kleingeld. En tot slot heb je de pasjeshouder die is gemaakt om je pasjes in op te bergen.

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.